Ondersteuning


Onderwijscollectief Voorne-Putten Rozenburg


Primair Onderwijs
Ondersteuning


Het kan zijn dat er niet genoeg menskracht en/of middelen aanwezig zijn op school om de gewenste ondersteuning aan te bieden aan een kind. Onderwijscollectief VPR kan in dat geval de scholen helpen.


Wij beschikken over actuele informatie en documenten en hebben veel expertise in huis om leerkrachten nieuwe mogelijkheden en perspectieven aan te reiken. Zo zijn er verschillende Onderwijscollectief specialisten die zich inzetten voor het kind. Bijvoorbeeld specialisten in het werken met kinderen met verschillende soorten gedragsproblemen of kinderen met een lichamelijke beperking.


Zij trekken samen op met de leerkracht en ouders. Er wordt altijd uitgegaan van de vraag: Wat heeft dit kind nodig om een volgende stap in zijn of haar ontwikkeling te maken? Wij proberen de extra ondersteuning zo veel mogelijk in de eigen omgeving van de kinderen te organiseren.


De juiste expertise voor ondersteuning op maat!

Actualiteiten en ontwikkelingen Primair Onderwijs


Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen
6 april 2022
Vergoede dyslexie vanaf 1 april via Onderwijscollectief VPR
Vanaf 1 april 2022 beoordeelt Onderwijscollectief VPR aanvragen voor vergoed dyslexieonderzoek in opdracht van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne. Onze website is de centrale […]
16 november 2021
Ouders, leerkrachten en leerling werken samen in de impulsklas
28 mei 2021
Op weg naar één samenwerkingsverband voor PO en VO
Per 1 augustus 2021 gaan wij als één samenwerkingsverband verder. Daarom willen wij jullie graag kennis laten maken met de mensen achter de samenwerkingsverbanden PO (Primair Onderwijs) en VO (Voortgezet Onderwijs).

Heeft u vragen of opmerkingen?


Stuur een bericht of neem telefonisch contact met ons op.