Wie is… Mirjam Westenberg

Mijn naam is Mirjam Westenberg en ik ben op 1 januari gestart als onderwijskundig medewerker bij het samenwerkingsverband. Eerder was ik ook al werkzaam voor SWV Kindkracht. Tot de kerstvakantie heb ik gewerkt als zorgcoordinator VO op Aruba.

Ik ben getrouwd en heb een volwassen zoon en dochter. Ik ben heel blij weer terug te zijn op deze fijne werkplek vol uitdagingen en waar het kind altijd centraal staat. In mijn onderwijsloopbaan heb ik op diverse plekken in verschillende rollen gewerkt. Zo ben ik gestart als leerkracht waarna ik intern begeleider en directeur ben geweest op verschillende scholen.

Alle ervaringen die daar zijn opgedaan, neem ik weer mee in mijn huidige werk. De regio van ons samenwerkingsverband is een bekend terrein voor mij, ik ben werkzaam geweest in Spijkenisse en Hellevoetsluis.