Schoolbegeleider Primair Onderwijs

Onderwijscollectief VPR zoekt per direct een:

Schoolbegeleider Primair Onderwijs (Orthopedagoog/Psycholoog) 0,6-1,0 fte

 

Wie zijn wij?

Onderwijscollectief VPR is een samenwerkingsverband voor primair en voortgezet onderwijs en heeft de taak om samen met scholen, gemeenten en andere partners op Voorne-Putten en Rozenburg te zorgen voor passend onderwijs. We willen zorgen voor de best passende ondersteuning voor elke leerling in ons samenwerkingsverband. We gaan dit steeds meer thuisnabij organiseren. Dit doen we samen, ieder vanuit zijn eigen rol. Zo bieden we perspectief aan leerlingen.
 
We werken in de komende tien jaar toe naar inclusievere onderwijsvoorzieningen met behoud en doorontwikkeling van het gespecialiseerd onderwijs naar specialistische netwerken. Zo krijgen leerlingen met (een) ondersteuningsbehoefte(n) dezelfde kansen als leerlingen zonder (een) ondersteunings-behoefte(n). Zij kunnen steeds vaker samen naar dezelfde school, zitten (zoveel mogelijk) in dezelfde klas, spelen samen of ontmoeten elkaar op het schoolplein. In de komende vier jaar bouwen wij verder aan een stevig fundament van kwalitatief goed onderwijs, expertise en ondersteuningsmogelijkheden voor leerlingen en scholen. Vanuit deze basis zullen steeds meer leerlingen thuisnabij onderwijs volgen en doen we ervaringen op in het samen naar school laten gaan van kinderen met en zonder ondersteuningsbehoefte(n).
 

Wat ga je doen?

Als schoolbegeleider ben je actief op het terrein van passend onderwijs binnen de regio van samenwerkingsverband Onderwijscollectief (Voorne-Putten, Rozenburg). Je begeleidt een vast aantal basisscholen. Je werk is divers en uitdagend: je behandelt met het zorgteam diverse vraagstukken op het gebied van onderwijs en zorg. Door proactief te signaleren, analyseren en adviseren draag je bij aan het verbeteren van de basisondersteuning op de scholen. Preventief werken is hierbij je uitgangspunt, zodat elk kind tot ontwikkeling kan blijven komen.
 

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een wo opleiding tot (school-/GZ-)psycholoog of orthopedagoog;
 • Je hebt kennis op het gebied van zorg en/of onderwijs;
 • Het is een pré als je kennis hebt van het onderwijsleerproces en effectief leerkrachtgedrag;
 • Je bent in staat analytisch en contextueel te denken;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en goed samenwerken is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

 

Wat bieden wij?

 • Het salaris is afhankelijk van opleiding/ervaring en bedraagt maximaal € 5.329,- bruto voor een volledige werkweek (functieschaal 11, CAO OOP Primair Onderwijs);
 • Een tijdelijke aanstelling van 0,6 – 1,0 FTE bij het samenwerkingsverband, welke bij goed functioneren kan worden omgezet in onbepaalde tijd;
 • Een uitdagende en afwisselende werkomgeving;
 • Een deskundig team van collega’s;
 • Je bent een groot gedeelte van de schoolvakanties vrij;
 • Een mobiele telefoon en een laptop;
 • Reiskostenvergoeding.

 

Wat is de procedure?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie zo snel mogelijk via mailadres administratie@onderwijscollectiefvpr.nl.
 
Je hoeft niet voor een bepaalde datum te reageren, met geschikte kandidaten gaan wij zo snel mogelijk in gesprek. In deze procedure kunnen wij referenties opvragen.
 
Meer informatie?
Vragen over de inhoud van de vacature kun je stellen aan Annemarie Stroo (Manager Primair Onderwijs) via 0181-760900. Voor overige vragen kan je terecht bij Denise Goudappel (HR), tel. 06 2120 6082 of d.goudappel@onderwijscollectiefvpr.nl.