Opening kantoor Onderwijscollectief VPR

Opening nieuw kantoor Onderwijscollectief VPR

 

Sinds 1 augustus 2021 is er in Voorne-Putten, Rozenburg 1 samenwerkingsverband voor passend primair en voortgezet onderwijs. Daarom was een nieuwe plek in het oude gemeentehuis van Abbenbroek nodig om ruimte te geven aan alle collega’s en de partijen waarmee Onderwijscollectief intensief samenwerkt. In het oude gemeentehuis van Abbenbroek zitten, na het vertrek van de ambtenaren van de voormalige gemeente Bernisse, een groot deel van de schoolbesturen voor het primair onderwijs en het samenwerkingsverband. Er was dus geen twijfel dat samenwerkingsverband Onderwijscollectief ook in dit pand een nieuwe plek moest krijgen.

Na een grote verbouwing heeft Onderwijscollectief op 2 juni jl. feestelijk haar kantoor geopend in “the basement” van het gebouw. De bestuurder Dennis Gerits benadrukte in zijn toespraak dat de nieuwe werkplek een plek moet zijn waar het onderwijs en de partners elkaar ontmoeten en samenwerken. Daarna knipte hij onder toeziend oog van de aanwezigen het lintje door waarmee de nieuwe werkplek officieel in gebruik is genomen.

Aanwezig waren de belangrijkste partners van Onderwijscollectief: de scholen, schoolbesturen, de gemeenten en alle medewerkers van Onderwijscollectief. Onder het genot van een vers bakje koffie met gebak was er ruimte om de nieuwe werkplek te bewonderen.

Start Onderwijscollectief
Onderwijscollectief is het samenwerkingsverband in de regio Voorne-Putten en Rozenburg. In dit samenwerkingsverband werken scholen voor regulier en gespecialiseerd onderwijs samen. Het doel is het bieden van passend onderwijs voor alle leerlingen, zo thuisnabij mogelijk. Het samenwerkingsverband is, samen met de scholen, verantwoordelijk voor het bieden van een passende onderwijsplek voor alle leerlingen in onze regio.

Vraag over passend onderwijs?
Heb jij een vraag over passend onderwijs? Neem vooral contact op via de contactgegevens op www.onderwijscollectiefvpr.nl.