Vacature

Human Resource adviseur

 

Hoe draag jij bij?
Onderwijscollectief VPR is een jonge, energieke organisatie met jarenlange expertise in huis.
Wij willen voor alle leerlingen in de regio Voorne-Putten en Rozenburg een doorgaande ondersteuningslijn mogelijk maken.
We zijn op zoek naar een ondernemende HR allround professional die beleid goed weet te vertalen naar concrete acties en weet hoe dit in te bedden in onze HR processen. Je maakt onderdeel uit van een breder stafteam.

Jouw rol als HR-allrounder
Als ondernemende HR allrounder help jij ons op verschillende HR gebieden. Je hebt te maken met vraagstukken op het terrein van HR in de sector Onderwijs (PO en VO). Je bent zelfstandig in staat HRM thema’s op te pakken, uit te werken en te implementeren om de organisatie verder te brengen. Onderwijscollectief wil graag haar professionaliteit verder uitbouwen. Je wisselt regelmatig ervaringen uit en je bent een echte verbinder. Je geeft graag adviezen en bent sterk in procesmatig denken en bent een kei in het uitvoeren hiervan. Daarnaast kun je je prima vinden in een mix van vakinhoudelijke en uitvoerende HR werkzaamheden.

Binnen het stafteam help je ons met de uitvoering en ontwikkeling van ons HR beleid.
Om dit voor elkaar te krijgen, moet je in staat zijn de ontwikkelingen te vertalen en met vakkundige collega’s te sparren over hoe wet- en regelgeving op het gebied van HR te implementeren.

In deze functie help je Onderwijscollectief door proactief in contact te zijn met collega’s en externe betrokkenen en ga je met hen in gesprek om te inventariseren wat er speelt en wat er nodig is. Jouw onderscheidend vermogen is dat je het HR beleid kunt vertalen naar concrete acties. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Wie ben jij?
Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten dan verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding HRM en hebt relevante werkervaring in een
HR adviesfunctie. Maar ben je net afgestudeerd (of zit je in de afrondende fase) schroom dan ook niet om contact op te nemen. Wij geloven heel erg in het bieden van kansen, ook al mis je nog de relevante werkervaring.

Wat bieden wij?
We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als HR adviseur een marktconform salaris dat past bij jouw niveau en ambitie.

Hierbij kun je o.a. rekenen op:
• Een parttime aanstelling voor 20-24 uur per week;
• Vakantiedagen;
• Een goede pensioenregeling conform CAO;
• Een laptop, smartphone;
• Een enthousiast team;
• Een energieke organisatie vol in ontwikkeling.

Een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden wordt tijdens een nader gesprek toegelicht.

De pluspunten van werken bij Onderwijscollectief VPR:
• Korte lijnen;
• Goede werk-/privébalans;
• Ruimte voor plezier;
• Eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief;
• Interessante branche (onderwijs) die volop in beweging is;
• Jezelf kunnen zijn.

Nieuwsgierig?
Als je meer informatie wilt over de vacature of je hebt vragen over de procedure, neem dan contact op met Simone Jonker, interim strategisch HR adviseur.
Bereikbaar op telefoonnummer 06 – 21206082 en s.jonker@onderwijscollectiefvpr.nl.
Op onze website www.onderwijscollectiefvpr.nl vind je meer informatie over onze organisatie.

Solliciteren 
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag vóór maandag 20 juni 2022 via administratie@onderwijscollectiefvpr.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel extern als intern uitgezet, bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat.